Ervaren, vertrouwd, integer en persoonlijk betrokken


Bij het bieden van professionele kinderopvang draait het vooral om vertrouwen, integriteit en een grote persoonlijke betrokkenheid.

De zorg voor kinderen is en blijft mensenwerk. Daar zijn wij ons als team van &KO Partners in Kinderopvang terdege van bewust.

Om echt van meerwaarde te zijn werken wij dan ook uitsluitend met Pedagogische coaches en adviseurs die over deze kernkwaliteiten beschikken en die dat koppelen aan een gedegen opleiding en ruime praktijkervaring binnen de professionele kinderopvang.

Onze specialisten

Johan Bosters

Lees mijn blogs

Ik heb als ondernemer en pionier in de kinderopvang een ruime staat van dienst opgebouwd.

Vanuit mijn financiële en bedrijfseconomische achtergrond heb ik mij alle facetten van moderne kinderopvang steeds meer eigen gemaakt.

Mijn kennis en kunde liggen niet zozeer op het vlak van pedagogische begeleiding en de dagelijkse begeleiding en persoonlijke zorg voor kinderen, maar meer op het gebied van het opzetten en optimaliseren van organisatiestructuren en bedrijfsprocessen binnen de kinderopvang.

Door gericht advies en een persoonlijke begeleiding draag ik er aan bij dat anderen hun focus volledig op de opvang en ontwikkeling van de kinderen kunnen richten.

De geborgenheid, veiligheid het plezier en de ontwikkeling van kinderen staat bij mijn werk centraal. Mijn missie is pas geslaagd als ik daar in samenwerking met de medewerkers (groepsleidsters, administratie, ICT) een steentje aan bij heb kunnen dragen.

Patricia Merle

Lees mijn blogs

Ik ben empathisch sensitief en heb oprechte interesse in de ander. Deze eigenschappen komen goed van pas in mijn werk als pedagogisch coach. Pedagogiek is immers een menselijk vak. Duidelijke communicatie is daarbij erg belangrijk.

In mijn werk ben ik constant bezig met het borgen van pedagogische kwaliteit. Op deze manier kan ik de ander pedagogisch ondersteunen en begeleiden. De ander vertrouwen, verbinding en veiligheid bieden is daarbij één van mijn kerntaken. Dit doe ik door zelfkritisch, bereikbaar en benaderbaar te zijn.

Ik voer mijn werk met een brede visie uit, maar kader deze waar nodig in.

Maak je keuzes, dan kiezen mensen voor jou!


Wat is het fijn om klein te zijn. Natuurlijk zijn er moeilijkheden als gevolg van het ontberen van een grote […]

De kracht van kleinschalige kinderopvang


Aan het einde van het jaar 2000 maakten mijn vrouw en ik ons op voor de opening van onze eerste […]