Pedagogische coaching


Vanaf 1 januari 2019 is de kinderopvang verplicht om pedagogische coaching te faciliteren. Om praktische en financiële redenen is dat voor met name kleinschalige kinderopvang vaak een probleem. Die instellingen kunnen gebruikmaken van de Pedagogische coaches van &KO Partners in Kinderopvang. Zij zijn speciaal opgeleid en hebben veel ervaring in het in goede banen leiden van de ontwikkelprocessen bij jonge kinderen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen uw pedagogisch medewerkers coachen alsook uw pedagogisch coach. Daarnaast fungeren we graag als sparringpartner voor de leiding, eigenaar of bestuur. Wij zijn ook gespecialiseerd in specifieke competentieontwikkeling en team coaching.

Administratie & Automatisering


Een zorgvuldige administratieve afhandeling vraagt binnen de kinderopvang continu de aandacht en de nodige specifieke administratieve, financiële en bedrijfseconomische kennis in relatie tot de kinderopvang.

Vaak ervaren wij dat diverse processen, slimmer, beter, sneller en tegen lagere kosten kunnen. Wilt u weten of dat ook binnen uw kinderopvang aan de orde is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Organisatieadvies


&KO werkt met een netwerk van uitstekend opgeleide specialisten met jarenlange praktijkervaring binnen de professionele kinderopvang. Wij stellen onze kennis en ervaring graag in dienst van kinderopvangorganisaties die hulp kunnen gebruiken bij strategische en tactische vraagstukken. We hanteren een persoonlijke en pragmatische aanpak die aansluit bij de praktijk van alle dag.

U kunt bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van management, financieel beleid, organisatie, marketing, communicatie, bouwkundige en facilitaire zaken.

We zijn eveneens zeer ervaren met het proces van starten, overnemen en verkopen van kinderopvang.

Maak je keuzes, dan kiezen mensen voor jou!


Wat is het fijn om klein te zijn. Natuurlijk zijn er moeilijkheden als gevolg van het ontberen van een grote […]

De kracht van kleinschalige kinderopvang


Aan het einde van het jaar 2000 maakten mijn vrouw en ik ons op voor de opening van onze eerste […]