Logo &KO
Beste pedagogisch coach ,

Graag nodigen wij jou uit voor de eerste regionale netwerkbijeenkomst voor pedagogisch coaches. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door &Ko Partners in kinderopvang. Het thema is ‘Ontmoeten & Verbinden’.

Zoals de titel aangeeft bieden wij de mogelijkheid om in een informele sfeer nader kennis te maken met professionele vakgenoten, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Er is alle ruimte voor intervisie en zelfreflectie. Wij gaan hierbij uit van het principe Delen = Vermenigvuldigen.

Wij hopen natuurlijk ook jou bij deze unieke gelegenheid te mogen ontmoeten!

Namens &KO,
Patricia Angela

Datum, aanvang en locatie
Voorjaarsnetwerkbijeenkomst – Regio West-Brabant
- Datum: dinsdag 26 maart a.s.
- Aanvang 19.30 uur
- Locatie: Le Garage Kinderopvang, Ravelstraat 10 in Bergen op Zoom
Programma
Er is voor deze eerste bijeenkomst geen vastomlijnd programma. Pedagogische coaching binnen de kinderopvang is een nieuwe activiteit, een soort ontdekkingstocht. Met elkaar willen we bespreken hoe daar in de praktijk invulling aan wordt gegeven. Dat doen we in een informele setting, waarbij er alle ruimte is voor:
  • Het ontmoeten van collega’s
  • Het horen van het laatste nieuws
  • Het delen van ervaringen
  • Het opdoen van inspiratie
  • Intervisie
Je krijgt van ons op deze avond ook uitleg over de volgende netwerkbijeenkomsten die &Ko dit jaar organiseert en er is gelegenheid om daar dan ook direct voor aan te melden.

We sluiten af met een gezellige netwerkborrel
Meld-je-aan
Je ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Johan Bosters. Je kunt jezelf uitschrijven via deze link als je deze nieuwsbrief niet langer meer wilt ontvangen.
facebook linkedin