Logo &KO

Een nieuw jaar met nieuwe relaties

Bij &Ko Partners zijn wij het nieuwe jaar goed begonnen. Wij verwelkomen De Boerderie uit Woensdrecht, Ons Marieke uit Huijbergen en Coters Kinderopvang uit Tholen als nieuwe relaties en zijn met een aantal andere partijen in de afrondende fase voor een samenwerkingsverband.
Logo-kinderopvang
Leuk dat steeds meer kleinschalige kinderdagverblijven de meerwaarde van de complete dienstverlening van &Ko ontdekken en gebruikmaken van onze expertise. Heeft u soms ook behoefte aan ondersteuning bij pedagogische coaching, personeels- en/of kindadministratie, beleidsadvies of organisatiestructuur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem deel aan onze netwerkbijeenkomsten

‘Delen is vermenigvuldigen’. Dat is het uitgangspunt bij de netwerkbijeenkomsten die wij door het jaar heen met &Ko Partners in Kinderopvang organiseren. Bij deze nodigen wij u als professional binnen de kinderopvang uit voor onze voorjaarsnetwerkbijeenkomst in de regio West-Brabant. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 26 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur.
U bent die avond van harte welkom bij Le Garage Kinderopvang, Ravelstraat 10 in Bergen op Zoom. U krijgt alle gelegenheid om collega’s te ontmoeten, informatie te vergaren, ervaringen te delen, visie te toetsen en inspiratie op te doen. Klik hier voor het complete programma en schrijf u snel in als deelnemer.

Interessante content van mensen uit het vak

Natuurlijk zetten wij ook binnen onze eigen communicatie in op het delen van onze vakkennis en praktijkervaring binnen de kinderopvang. Wij doen dat onder meer door het creëren en delen van unieke en relevante content. Een mooi voorbeeld zijn de blogs waarmee de teamleden van &Ko steeds nieuwe thema’s belichten. Lees de nieuwste blog van Angela van den Bosch op onze website en vergeet ook de blogs die eerder door Angela en haar collega’s zijn gepubliceerd niet.

In 5 stappen naar een effectief coachplan

Binnen onze organisatie is alles gericht op het verder professionaliseren en optimaliseren van de dienstverlening binnen kleinschalige kinderopvang. Om tot een doelgerichte en structurele aanpak te komen hebben wij een speciaal stappenplan ontwikkeld. In 5 stappen helpen wij u binnen 1 week aan een volledig coachplan waarmee uw organisatie in één klap aan alle wettelijke regels en eisen op het gebied van pedagogische coaching voldoet.

Mooi bijkomend voordeel voor u is dat bij afname van onze dienstverlening meteen uw pedagogische beleid en alle voor de GGD relevante documenten weer eens kritisch tegen het licht gehouden worden. U ontvangt hier van ons gratis en vrijblijvend feedback op. Indien nodig voorzien wij u van advies en voorstellen ter verbetering. Ontdek snel en eenvoudig hoe wij ook ú in enkele stappen aan een compleet en toereikend coachplan kunnen helpen. Interessant? Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Wilt u naar aanleiding van deze nieuwsbrief meer informatie?
U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Johan Bosters. U kunt uzelf uitschrijven via deze link als u de nieuwsbrief niet langer meer wilt ontvangen.
facebook linkedin